taller de cuina - una de postres

Noves col·laboracions amb la FCAC

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya es preocupa i molt pels seus associats, per això organitza cursos i jornades formatives de cuina, entre d’altres temàtiques.

Per mi és un plaer que la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) hagi tornat a comptar amb mi en les seves formacions culinàries!

 

Tenim dues cites importants:

  • la primera el 24 de maig, en el què començarem un apassionant curs de cuina de 40h a Verntallat, la Cooperativa de la Vall d’en Bas (Girona) en el què ens centrarem en la cuina de mercat i temporada, per aquest motiu d’estructura en dos blocs molt marcats: maig i juny, cuina de primavera-estiu; setembre-novembre, cuina de tardor-hivern. Podeu consultar més informació a: http://www.verntallat.cat/curs-de-cuina-alba-molas/ 
taller cuina - una de postres
  • la següent cita la tenim el 14 de juny, en la que dedicarem una jornada completa a preparar i degustar aperitius, pinxos i tapes. Un repertori d’allò més variat per tal d’ajudar al col·lectiu d’agrobotigues, cooperatives, cases rurals i bars-restaurants a captar i fidelitzar clients. Qui es resisteix a tornar a un establiment on li posen una tapeta per acompanyar una beguda? Tota la informació detallada la trobareu a: http://www.cooperativesagraries.cat/ca/activitats-formatives/551-tecniques-de-cuina-aperitius-tapes-i-pinxos.html Ah! i en aquesta ocasió ho farem aquí a casa nostra! a les instal·lacions d’Estudi en Blau, al carrer de les Galanes, 33, de Reus.
taller de cuina - una de postres

Post a comment

Nuevas colaboraciones con la FCAC

La Federación de Cooperativas Agrarias de Cataluña se preocupa y mucho por sus asociados, por eso organiza cursos y jornadas formativas de cocina, entre otras temáticas.

 

Para mí es un placer que la Federación de Cooperativas Agrarias de Cataluña (FCAC) haya vuelto a contar conmigo en sus formaciones culinarias!

Tenemos dos citas importantes:

  • la primera el 24 de mayo, en el que empezaremos un apasionante curso de cocina de 40h a Verntallat, la Cooperativa de la Vall d’en Bas (Girona) en el que nos centraremos en la cocina de mercado y temporada, por lo que de estructura en dos bloques muy marcados: mayo y junio, cocina de primavera-verano; septiembre a noviembre, cocina de otoño-invierno. Puede consultar más informacióna: http://www.verntallat.cat/curs-de-cuina-alba-molas/ 
taller cuina - una de postres
  • la siguiente cita la tenemos el 14 de junio, en la que dedicaremos una jornada completa a preparar y degustar aperitivos, pinchos y tapas. Un repertorio de lo más variado para ayudar al colectivo de agrotiendas, cooperativas, casas rurales y bares-restaurantes a captar y fidelizar clientes. Quien se resiste a volver a un establecimiento donde le ponen una tapita para acompañar una bebida? Toda la información detallada la encontrará en: http://www.cooperativesagraries.cat/ca/activitats-formatives/551-tecniques-de-cuina-aperitius-tapes-i-pinxos.html Ah! y en esta ocasión lo haremos aquí en nuestro! en las instalaciones de Estudio en Azul, en la calle de las Galanes, 33, de Reus.
taller de cuina - una de postres

Post a comment