albamolas-2-450x550

Alba Molas

cupcake

L’ànima del projecte global d’UdP formació, és l’Alba Molas, professional de la pastisseria, la cuina i la docència que, amb el seu plantejament de la formació culinària, va veure el seu projecte inicial, Una de Postres, recompensat amb dos guardons: Primer premi en els Premis Reus Empresa 2016, promoguts per Redessa i l’Ajuntament de Reus, i Accèssit en els Premis Tarragona Impulsa 2016, promoguts per l’Ajuntament de Tarragona.

Però amb el temps, Una de Postres ha evolucionat fins a UdP formació que, si bé manté les sigles del projecte original, és un projecte més ampli, complet i ambiciós, on oferim formació presencial i online amb una gran diversitat temàtica en el món de la gastronomia.

Amb tot, UdP formació compte amb un equip formatiu de monitors/es amb coneixements culinaris i gastronòmics, per tal de cobrir l’èxit de la nostra activitat a les escoles, amb l’activitat de cuina. Un equip humà dinàmic i amb bones qualitats en la gestió de grups infantils, doncs en múltiples ocasions es recorrerà a dinàmiques i estratègies grupals per tal d’afavorir l’assoliment de nous conceptes.

0
Festejos d'aniversari
0
Receptes
0
Tallers Dictats
0
Clients Satisfets

UDP FORMACIÓ

la nostra proposta de formació lúdico-culinària
cupcake

1. Més de 1000 hores de formació

Actualment, amb més de 1000 hores de formació tècnica en gastronomia, i incomptables hores d’investigació i proves autodidactes a la cuina, podem dir que disposem d’un ampli catàleg de serveis que té com a finalitat satisfer les necessitats de tot tipus de públic.

2. Transmetre la passió per la cuina

El nostre objectiu és transmetre la passió per la cuina a grans i petits: als primers, donant-los tècniques i trucs per fer-los més fàcil la cuina del dia a dia; i als segons, fent-los descobrir tot un món més enllà d’una recepta.

3. Educació gastronòmica

Perquè creiem en l’”educació gastronòmica” i volem que la nova generació  disposi de tota la informació possible ja des de ben petits: bons hàbits alimentaris, consciència dels productes de temporada, menjar saludable, … més elaborar i menys comprar elaborats. Tot això cobra sentit quan impartim la nostra extraescolar de cuina.

4. Vine a viure l’experiència!

I tot això ho transmitim de forma molt pràctica, molt manipulativa, propera, sense secrets, donant-te tots els tips que estan al nostre abast, tant de forma presencial com a l’altra banda de la pantalla, perquè els coneixements compartits són més enriquidors, l’intercanvi d’informació i experiències són el què farà que recordis els nostres cursos i tallers, per què volem que per tu sigui una experiència, no un taller de cuina més.

Vine a viure l’experiència!