taller a la carta una de postres

Benvinguts als Tallers dels Quatre Vulguis

Arriba un nou format de taller personalitzat…

Un format en el què tu decideixes on, quan, el què i amb qui,…

Us presentem els

 

TALLERS DELS QUATRE VULGUIS!

 

Quatre vulguis… sí sí has llegit bé, perquè és un taller on VULGUIS, amb qui VULGUIS, quan VULGUIS i del què VULGUIS.

 

Desgranem-ho per parts això…

ON VULGUIS

 

Perquè si et resulta  més còmode ens desplacem al teu domicili, espai de festa, mas… en resum allà on siguis i adaptem el taller a les instal·lacions i logística disponible.

tallers personalitzats una de postres
taller a la carta una de postres
taller personalizado una de postres

Actualment no tenim disponible un espai on poder desenvolupar les vostres activitats, però estem treballant per tenir un nou conveni de col·laboració per poder-vos oferir de nou aquesta possibilitat.

AMB QUI VULGUIS

Amigues, amics, família, companys de feina,… en quin entorn personal et pots sentir més a gust si estàs envoltat “dels teus”, amb qui intercambiar riures i anècdotes? A més a més deixant de banda allò de “ui, quina vergonya que no conaixaré ningú… i mira que tenia ganes de fer aquell taller…”.

Amb les tallers dels 4 vulguis això s’ha acabat! Grans i petits podran gaudir del taller amb qui més il·lusió els faci compartir-lo!

Des de tallers en família, trobades d’amigues, jubilacions, aniversaris, comiats de solter/a…  Si vols més informació sobre aquests dos últims, clica l’enllaç per tenir-ne més informació!

taller aniversari una de postres
taller personalitzat una de postres
taller personalizado una de postres

QUAN VULGUIS

Poc més a dir, oi? Tenim el lloc i tenim la gent. Ara falta el quan. Doncs quan vagi bé a les dues parts! La nostra agenda està oberta i és absolutament flexible per adaptar-se el màxim possible a les teves necessitats. Dissabte? Diumenge? Cap problema!

taller personalizado una de postres

EL QUE VULGUIS

Certament les postres són quelcom que ens caracteritza, inclús amb el nom 😉 però no tot són postres i pastisseria dolça a la vida. De ben segur sabeu de l’existència de la pastisseria salada, gran protagonista dels aperitius i que ens ha portat a ampliar la nostra carta i complementar-la amb els aperitius, tinguin o no tinguin una massa associada, ja sigui de pa, full, quebrada, etc. I d’aquí deriven especialitats temàtiques d’aperitius vegetarians, sense gluten,… i propostes pel dia a dia com la  cuina de carmanyola, menjar saludable, …

Pots consultar el nostre catàleg de tallers per veure algunes de les propostes que us podem fer, però no s’acaba tot aquí! Tu demana i, si no hi és, dissenyem el taller per tu.

taller cuina personalitzat
taller cocina personalizado
taller cuina personalitzat una de postres

Què més es pot demanar? Aquest nivell de personalització no el trobaràs enlloc!

Si estàs pensant de sorprendre a algú, celebrar un aniversari, una data especial, o, perquè no, simplement passar una estona divertida en família fent una activitat diferent, posa’t en contacte amb nosaltres i ens posarem a treballar en el teu taller dels 4 vulguis!

Opening Time:

Closing Time:

Post a comment