Centres de formació i entitats

Ampliem la nostra oferta formativa!

Si bé, com ja sabreu, ja fa algunes temporades que participem en la programació d’activitats dels centres cívics de Tarragona o de Valls, ara ampliem els nostres serveis oferint cursos formatius de cuina i pastisseria a centres de formació o entitats que facin formació ocupacional, empresarial o bé de millora professional per a treballadors.

Recentment hem ampliat la nostra formació amb el certificat professional de Docència per a la formació ocupacional, amb el que ens podem oferir com a formadors per certificats de professionalitat segons la nostra especialitat o bé formacions específiques subvencionades pel SOC, el Consorci per a la formació continua o bé Fundae.

Anteriorment ja havíem fet alguna incursió en aquest món dels cursos subvencionats pel Consorci, de la mà de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, però ara volem ampliar encara més el nostre ventall formatiu.

Així que si sou una entitat o centre formatiu i necessiteu un/a formador/a de cuina i pastisseria, contacteu-nos per formar part de la vostra borsa de docents.

P1280304 - copia (Large)

Post a comment