taller de cuina familiar - una de postres

Rosa de Sant Jordi

Pot haver-hi algo més especial que per Sant Jordi et regalin una rosa feta artesanalment i que a sobre sigui d’allò més dolça?!?!

En el taller d’ahir, i com no podia ser d’altre forma en les dates en què ens trobàvem, haviem de fer un petit homenatge a la diada de Sant Jordi!!!

 

Tot i el virus de panxa que sembla planejar sobre les nostres contrades, i les baixes dels que hi van quedar atrapats, vam aconseguir que les noves incorporacions a la gran familia d’alumnes d’Una de Postres poguessin marxar amb allò més preuat: les seves pròpies roses dolces de Sant Jordi!

 

Com no podia ser d’altra manera, una de les roses havia de ser la tradicional i típica rosa vermella, que tal com diu la llegenda, deu el seu color a la sang vermella del drac que va matar el cavaller Sant Jordi. L’altra de les roses que van fer les participants del taller, va ser una rosa “al gust”, doncs van triar-ne el color allí mateix! I els colors guanyadors van ser….  rosa i blau!!!

 

Uns treballs sorprenents! Per què tothom pugui veure així, que les coses que sovint podem veure difícils de fer, a poc a poc i seguint les indicacions, no tenen perquè ser-ho!! No s’ha de tenir por a fer coses noves i innovadores, sobretot si és en familia i podem passar tots una bona estona!!! Vine als nostres tallers en familia!

 

FINS LA PROPERA!!!

 

[rev_slider alias=”blog-rosa-st-jordi”]

.

1 comment for “Rosa de Sant Jordi

  1. Anna
    24/04/2017

    Ens ho vam passar superbé, Alba!!! I, a més, a casa les roses van triomfar!!! Van ser el regal estrella del Sant Jordi d’enguany!!! I l’any que ve, repetirem!!!

Post a comment