TALLERS DE CUINA EN FAMILIA

Hi ha res millor que tenir una cita per estar una estona fent una activitat en família? I si aquesta a més és un espai conegut com la teva escola, encara t’hi resistiries?

Els tallers de cuina familiar són una molt bona oportunitat de passar una bona estona compartint, aprenent i sorprenent-vos de les capacitats dels vostres fills i filles de moure’s per la cuina.

Tan si sou usuaris de la nostra activitat extraescolar com no, pot ser una bona oportunitat de veure en primera persona els petits grans xefs de la casa en acció.

No només es tracta de fer una recepta, sinó que són sessions monogràfiques on hi introduirem tot el contingut gastronòmic que estigui al nostre abast, us ensenyarem tècniques culinàries, parlarem de producte de temporada, de menjar saludable, i a més, us emportareu allò que fem cap a casa (si és que arriba!).

La nostra experiència en diferents centres educatius com Joan Rebull (Reus), Ventura Gassol (Morell), Mowgli (Reus), Mare de Déu del Lledó (La Pobla de Mafumet), Alberich i Casas (Reus), La Salle (Tarragona), Guillem de Claramunt (Secuita), entre d’altres, ens corrobora que grans i petits gaudeixen de l’experiència, doncs fem que l’aprenentatge sigui mutu, i dissenyem les activitats per a què el tàndem pares-fills treballi en equip i es reforci aquest vincle.

Així que si t’agrada la idea, i ho vols aquesta activitat a la teva escola, demana a la teva AMPA o AMIPA que contacti amb nosaltres i posem fil a l’agulla!

Post a comment