Taller Emojiletes

Una bona manera de treballar les emocions, amb uns elements tant coneguts per tots com els emoticons.

El passat dissabte, en el taller familiar d’emojiletes, vam tenir uns rebosters d’allò més entregats, acompanyats com no dels seus pares i amb l’objectiu de passar tots plegat una bona estona!

 

El primer pas, era com sempre la presentació de l’activitat, descripció dels materials a emprar i de procediment a seguir.  Dit això els vaig presentar els models de emojis que havia escollit per fer, per tal que en triessin 4 cadascú.

 

Una vegada triats els 4 models d’emojis  amb l’èxit rotund de la caca, com no! jejeje, vam utilitzar diferents tècniques d’elaboració de galetes: amb glassa i amb fondant.

 

Mànigues pastisseres, corrons especials, noves texteures, … moltes novetats en sentit ampli, que la Marta i l’Àlex van compartir i experimentar sense dificultats amb Una de Postres.

 

Tot i les plantilles i els models de què disposàvem, la canalla sempre ens posa reptes, i per un descuit en la glassa, la Marta ens va fer improvitzar i una cara somrient la vam convertir en un petit vampir. Què us sembla la nova creació? l’enviem a patentar? jijiji

 

Moltes rialles, estones divertides i sobretot aprenent en familia! Gràcies i FINS LA PROPERA!!!

 

emojiletes-unade postres
emojiletes - una de postres
taller de cuina familiar - una de postres

Post a comment