Teambuilding MAPFRE

Teambuilding Experience amb UdP

Ja tenim disponible el servei de Team Building Experience per empreses!

De fa un temps ençà, les empreses utilitzen activitats externes i totalment diferents a les del propi centre empresarial, per treballar la part més emocional i humana del seu equip.

Reforçar el treball en grup, treballar el lideratge, l’autoconfiança, la resiliència, o la cerca d’oportunitats, són habilitats o competències que es poden treballar i valorar molt millor si sortim de la zona de confort empresarial i les ubiquem en un marc totalment diferent.

I aquí és on entrem nosaltres: us proposem una activitat feta a mida de les necessitats de l’empresa per treballar tots aquests aspectes i trobar en aquella estona quelcom diferent i distès on poder seguir treballant i reforçant l’equip de treball.

Un bon exemple de teambuilding va ser el què vam fer a Mapfre Reus aquesta primavera: dins el marc de l’elaboració d’un letter cake corporatiu per grups, seguint les instruccions i condicions establertes  pel formador. A partir d’aquest context vam poder veure les dots de lideratge en persones que no tenen un alt càrrec, iniciativa, gestió del temps sota pressió, innovació i creativitat… una petita radiografia personal dels participants en funció de la seva actuació en aquella situació pastissera, en aquest cas.

Si a la vostra empresa esteu buscant fer una activitat per reforçar la unió del vostre teixit humà empresarial, no busqueu més i demaneu-nos informació.

Portem la cuina  a la vostra empresa!

Teambuilding MAPFRE
Teambuilding MAPFRE
20190513_143954 (Large)

Post a comment