tallers cuina - Una de Postres

Calendari d’Advent

Si a casa vostra sou de seguir la tradició de fer el “compte enrere” cap a la nit de Nadal amb el calendari d’advent, AQUEST TALLER US INTERESSA!

 

 

Share item:

Desembre s’acosta… Preparem-nos pel Nadal!

 

Us proposo una activitat multidisciplinar per crear el vostre calendari d’advent però d’allò més original!

Farem un calendari d’advent on canviarem les típiques xocolatines per galetes, i no estaran amagades darrere d’una finestreta de cartró, sinó que muntarem una estructura d’arbre de nadal amb bambú i tela, de la qual en penjaran desordenades, per tenir aquella cosa de buscar el número que toca menjar cada dia.

Així doncs, la feina la tindrem repartida:

  • Primera sessió:  decorareu les 24 galetes que formaran el vostre calendari. Us explicarem diferents tècniques de glassejat per les galetes i amb el material que posarem a la vostra disposició les podreu decorar com més us agradi. Finalitzada la sessió, us custodiarem les galetes fins a la següent sessió per tal que s’assequin degudament i no tingueu la temptació de fer desaparèixer algun dia!
  • Segona sessió: dia de muntatge! L’estructura del nostre calendari tindrà forma d’avet i estarà composta per canyes de bambú i tela vermella, que construirem desde zero en aquesta segona sessió. D’altra banda, amb les galetes ja seques del tot, les embossarem i penjarem del nostre arbre, a punt per ser cercades i menjades!

No t’ho pensis més i aquest any sigues original!

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Calendari d’Advent”