number cake

Number Cake

Encara no coneixes els pastissos tendència d’aquest 2018? No t’has fixat que les xarxes socials han estat envaïdes per uns pastissos en forma de números molt colorits? doncs sí… es tracta dels pastissos d’origen iraní sota el nom de Number Cakes.

 

 

Share item:

És la nova tendència en pastissos que arrasa en totes les xarxes socials!

 

Pastissos amb la silueta de números (o també  lletres o cors) amb un estil decoratiu diferencial i que ha de complir una certs criteris: ha de portar fruita natural (molta maduixa aprofitant que estem en plena temporada ja), flors naturals i petisús (merengues, macarons, bombons…) i també perquè no, gominoles, i altres dolços.

En la versió original, la base del pastís és una massa sablé bretón, però també es pot fer de genovesa, pasta de full, inclús de galeta de mantega.

Igualment, la versatilitat a l’hora d’escollir una crema de farcit ens dóna múltiples opcions: crema madame, crema de mascarpone, ganache de xocolata (blanca o negra),…

Amb tot, entre les diferents variables (base, farcit i decoració), les possibilitats de combinació són infinites, donant total llibertat a qui el fa de donar-li el seu toc personal.

En aquesta línia, en aquest taller, escollirem una base de genovesa, en la què cada participant hi tallarà in situ la lletra o número que esculli (aproximadament de tamany A5), i a partir de la crema que elaborem a la sessió, en farà el muntatge i la decoració també anirà a càrrec de cada participant amb el material que es posi a disposició.

De totes totes, un pastís que sorprèn!

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Number Cake”