Tornem a COPE Tarragona

Tornem a COPE Tarragona per col·laborar en la part de postres de la secció de cuina dels dimarts!

Després d’haver sorprès per Nadal amb la nostra versió del tronc de Nadal, convertit en un simpàtic tió, hem tornat a la ràdio per omplir el buit de les postres que tenen a la secció de cuina dels dimarts a El Matí de COPE Tarragona.

 

I hem tornat apostant per la tradició: què m’en dieu d’uns CARQUINYOLIS per prendre a la sobretaula amb el cafè o a mitja tarda, o… de fet A QUALSEVOL HORA!!!

cope tarragona - una de postres

Els podrem personalitzar amb ametlles (el més típic), avellanes de Reus (com no), festucs… al gust del consumidor!

 

Us deixo el link del programa per si en voleu escoltar la recepta i alguns trucs! www.cope.es/audios/tarragona/herrera-cope-tgn-18-04-17_243735

 

Però si tot i així no ho veieu clar, no patiu! El diumenge 14 de maig, fem el taller de “Tens algo pel cafè?” on farem carquinyolis i moltes coses més.

Consulta més informació en la fitxa del catàleg de tallers!

.

Post a comment

Volvemos a COPE Tarragona

Volvemos a COPE Tarragona para colaborar en la parte de postres de la sección de cocina de los martes!

Después de haber sorprendido en Navidad con nuestra versión del tronco de Navidad, convertido en un simpático tió, hemos vuelto a la radio para llenar el vacío de los postres que tienen en la sección de cocina de los martes en La Mañana de COPE Tarragona.

Y hemos vuelto apostando por la tradición: que me dios de unos CARQUINYOLIS para tomar la sobremesa con el café o media tarde, o … de hecho CUALQUIER HORA !!!

cope tarragona - una de postres

Los podremos personalizar con almendras (el más típico), avellanas de Reus (como no), pistachos … al gusto del consumidor!

Os dejo el link del programa por si queréis escuchar la receta y algunos trucos!

www.cope.es/audios/tarragona/herrera-cope-tgn-18-04-17_243735

 

Pero si aún así no lo veis claro, no sufras! El domingo 14 de mayo, hacemos el taller de “Tienes algo para el café?” donde haremos carquiñolis y muchas cosas más.

Consulta más información en la ficha del catálogo de talleres!

Post a comment