ÚLTIM CURS ONLINE SUBVENCIONAT DE LA TEMPORADA

Ara que sembla que hagi d’arribar per fi la fresqueta, és l’hora de donar pas a la XOCOLATA! sisi, en majúscules! Acabarem l’any de cursos subvencionats online amb un dels més desitjats i temuts a parts iguals!

Cert, a la xocolata li devem un respecte, però si la cuidem bé ens donarà elaboracions delicioses.

Aprendreu des de zero en què consisteix això de l’atemperat de la xocolata, perquè és necessari, i una colla de bones fórmules on posar en pràctica aquesta tècnica: bombons, torrons, estructures, i alguna sorpreseta més on el protagonista estarà més que clar (en qualsevol de les seves tonalitats!).

Després de tres edicions anteriors d’aquest curs online, podem dir que perdre-li la por a la xocolata és possible i sorprendre als vostres convidats encara més!

Com no podia ser d’altra manera, aquesta formació ve de la mà de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Amb ella us oferim una formació subvencionada pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya pel què no té cost per l’alumnat!

Igual que en el cursos anteriors, tenim uns requisits bàsics per poder-hi participar, els repassem:

QUI HI POT PARTICIPAR?

 • Treballadors en actiu laboral (ja siguin autònoms o del règim general) de qualsevol sector productiu. Excepte els treballadors de l’administració pública (ni funcionaris ni personal laboral).
 • Persones que estiguin en situació d’atur.
 • Treballadors i treballadores afectats per una suspensió temporal d’ocupació (ERTO)
 • Treballadors i treballadors en situació de baixa laboral, i que la malaltia o l’accident els hi permeti realitzar la formació sense problemes.

MITJANS TÈCNICS

 • Plataforma virtual Google Classroom
 • Plataforma virtual ZOOM, que es pot descarregar gratuïtament a https://zoom.us/download
 • Ordinador o Tablet amb connexió a Internet.
 • Navegadors actualitzats a l’última versió disponible. Evitar Internet Explorer, es recomana Google Chrome o Mozilla Firefox
 • Deshabilitar el bloqueig de finestres emergents en els navegadors per a la direcció del campus.
 • Última versió d’Adobe FlashPlayer i Adobe Reader.
 • Habilitar so i micròfon.

METODOLOGIA

Anem per parts i passem a detallar l’estructura del curs:

curs xocolata

El curs consta de 4 sessions:

 • 3 sessions seran on line mitjançant videoconferència, mètode que permet una interacció alumne – professor en temps real. Les sessions alternen exposicions teòriques i pràctiques, espais d’orientació sobre tècniques culinàries, aspectes que afavoreixen l’aprenentatge en línia.
 • 1 sessió presencial, que ens permetrà coneixe’ns en persona i gaudir d’una trobada en viu.

Les sessions les durem a terme els dijous a la tarda de 18 a 20.30h, en totes les sessions, fent el total de les 10 hores que té el curs.

Com a plataforma digital de gestió del curs, utilitzarem Google Classroom que ens servirà per penjar material, emplaçar dubtes, comentaris, presentació de tasques, etc.

Us proposo reunir-nos les tardes dels dijous, del 9 al 30 de novembre, de 18 a 20.30h, per pringar-nos junts de bona xocolata!

El 30 de novembre, la darrera sessió, ens trobarem presencialment a Reus, de 18 a 20.30h, a Espai Factoria. La resta seran online mitjançant videoconferència.

Què m’en dius? T’apuntes a xocolatejar per les tardes?

 Ens trobem a l’aula virtual!

Us garantim hores de diversió en bona companyia incloses!

RESUMINT:

CURS D’ELABORACIONS AMB XOCOLATA

DURACIÓ: 10h

QUAN?

Sessions virtuals: dijous del 9 al 23 de novembre, de 18 a 20:30h

Sessió presencial: dijous 30 de novembre, de 18 a 20:30h a Espai Factoria (Reus)

PREU: SUBVENCIONAT, SENSE COST PER L’ALUMNAT

(AMB ASSISTÈNCIA OBLIGATÒRIA DEL 75%)

Post a comment