curs cuina reus

NOU CURS ONLINE ELABORACIONS AMB XOCOLATA

Tornen els dissabtes a la cuina, en rigurós directe! Ja tenim obertes les inscripcions pel curs que ens ocuparà els dissabtes de novembre: “ELABORACIONS AMB XOCOLATA”

Començarem pel principi i aprendrem a atemperar la xocolata. Farem torrons, bombons, roques, decoracions,… però sobretot, tot ben enxocolatat!

Aquesta formació ve de nou de la mà d’un col·laborador conegut per molts de vosaltres, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Amb ella us oferim una formació subvencionada pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya pel què no té cost per l’alumnat!

Igual que sen el cursos anteriors, tenim uns requisits bàsics per poder-hi participar, els repassem:

QUI HI POT PARTICIPAR?

  • Treballadors en actiu laboral (ja siguin autònoms o del règim general) de qualsevol sector productiu. Excepte els treballadors de l’administració pública (ni funcionaris ni personal laboral).
  • Persones que estiguin en situació d’atur.
  • Treballadors i treballadores afectats per una suspensió temporal d’ocupació (ERTO)
  • Treballadors i treballadors en situació de baixa laboral, i que la malaltia o l’accident els hi permeti realitzar la formació sense problemes.

METODOLOGIA

Seran sessions on line mitjançant videoconferència, mètode que permet una interacció alumne – professor en temps real. Les sessions alternen exposicions teòriques i pràctiques, espais d’orientació sobre tècniques culinàries, aspectes que afavoreixen l’aprenentatge en línia. Seran els dissabtes al matí de 10 a 12:30h.

MITJANS TÈCNICS

  • Plataforma virtual ZOOM, que es pot descarregar gratuïtament a https://zoom.us/download
  • Ordinador o Tablet amb connexió a Internet.
  • Navegadors actualitzats a l’última versió disponible. Evitar Internet Explorer, es recomana Google Chrome o Mozilla Firefox
  • Deshabilitar el bloqueig de finestres emergents en els navegadors per a la direcció del campus.
  • Última versió d’Adobe FlashPlayer i Adobe Reader.
  • Habilitar so i micròfon.

Ara que ja has vist que cumpleixes els requisits, et puc presentar el curs:

curs cuina reus

Us proposo reunir-nos els dissabtes d’10 a 12:30h, del 6 al 27 de novembre, que ja farà més fresqueta i la calor no ens ho posarà difícil per poder gaudir d’aquest magnífic caprici que és la xocolata. Si bé és un ingredient al què se li té un cert respecte, anirem progressivament augmentant la dificultat de les nostres elaboracions: començarem amb roques, bombons banyats, trufes… passarem als bombons encamisats, decoracions, algun altre postres xocolater que se’ns escaparà pel mig i potser ens aventurem a fer alguna figureta.

Què m’en dius? Hi ha ganes de xocolata? Segur que sí!

Ens trobem a l’aula virtual? Us garantim hores de diversió en bona companyia incloses !

RESUMINT:

CURS D’ELABORACIONS AMB XOCOLATA

DURACIÓ: 10h

QUAN?

Sessions virtuals: dissabtes del 6 al 27 de novembre, de 10 a 12:30h

PREU: SUBVENCIONAT, SENSE COST PER L’ALUMNAT

Post a comment