Aniversaris a domicili, tota una tendència a l’alça

Cada vegada s’estila més fer activitats diferents per sorprendre als petits i no tant petits de casa, inclús us diria regalar-los més l’experiència que quelcom material,  i fer-ho amb un taller de cuina n’és una de molt original!

Però si a això li sumes la possibilitat de poder gaudir de l’activitat allí on facis la festa (a casa teva, al mas, en un local privat que has contractat pel teu esdeveniment, etc.) el valor diferencial es multiplica: us fem el taller aniversari a domicili!!!

Més enllà de fer una activitat “tancada i quadriculada”, la fem a mida del/la protagonista de la festa, perquè ell/a puguin gaudir de l’activitat i alhora sorprendre als seus convidats.

Ens fa especial il·lusió poder-vos compartir el taller que vam fer per l’aniversari de l’Elvira: una joveneta de 12 anys que tenia molt clar que volia un aniversari diferent en el què la cuina hi fos present, així que la seva mare es va posar en contacte i vam posar fil a l’agulla al què seria una tarda plena de rialles, diversió i moooolt bon rotllo!

 

 

Com ja hem comentat, l’elecció de la temàtica és totalment lliure i personalitzada a les peticions que ens feu (si bé quan contacteu amb nosaltres us oferim en un petit dossier algunes possibilitats d’activitats a fer, per tenir com a punt de partida), i en aquest cas, l’Elvira es va decantar per les magdalenes decorades (altrament conegudes com a cupcakes, tot i que ja sabeu que jo prefereixo dir “magdalenes top”) amb una temàtica per tots els gustos: de Minnie i d’unicorni,

Si bé a la “cumpleañera” sempre li donem un protagonisme especial (des del barret personalitzat amb el seu nom, a ser la primera en realitzar segons quines elaboracions, triar qui fa una cosa o una altra, o inclús, segons el tipus d’activitat a triar, els elements amb els què els seus companys/es decoraran les seves elaboracions), tots els participants de l’activitat realitzen tasques, ja siguin individuals com col·laborant en un treball en grup, tot amb l’objectiu d’acabar fent la seva pròpia elaboració, i després ja ens plantejarem si ens la mengem allà mateix o arriba a casa.

En el nostre cas, van fer un “pastón” de massa de magdalenes in situ, les vam fornejar, vam fer les decoracions en fondant, vam preparar diverses cremes pel frosting i muntar s’ha dit!

I en poc menys de 2 horetes… magdalenes tunejades i les nenes més contentes que un gínjol!

S’ha de dir que la participació, les ganes i la curiositat per la matèria de totes van fer que l’activitat fos molt enriquidora per tots!

Gràcies Elvira per desitjar una festa en la què la cuina era una de les protagonistes, i gràcies als seus pares per fer realitat el seu desig!

 

I vosaltres, si esteu pensant en fer una activitat diferent en l’aniversari del vostre fill/a, la cuina d’Una de Postres pot ser la resposta que estàveu buscant. Adaptarem la temàtica a l’edat dels participants, així que no patiu especialment si són petits, a partir de 5 anys podem fer moooooooooltes coses, així que no us ho penseu més i demaneu-nos la informació i us atendrem encantats.

Post a comment