tallers coronavirus

TALLERS EN TEMPS DE CORONAVIRUS

Les circumstàncies canvien, però la cuina perdura!

Fa uns mesos que vivim una situació sanitària complicada, però poc a poc hem anat tornant amb aquesta “nova normalitat” de la què es parla.

El COVID-19 ens ha obert els ulls i fet accelerar el pas cap a la necessitat d’entrar ja en l’era digital, en tots els camps, i la cuina no s’ha quedat enrere… en temps de confinament ens hem posat davant la càmera per explicar-vos de la millor manera receptes, tips i recomanacions al més pur estil Una de Postres (podeu veure les receptes aquí).

Ara bé això no vol dir que la presencialitat s’hagi acabat, ni molt menys! El tu a tu ens aporta un feedback especial, ens encanta interactuar amb vosaltres, que ens compartiu experiències dubtes, que pugueu practicar les tècniques ensenyades i poder-vos ajudar a què ho feu com cal,… Per tal de mantenir tot això, que és molt més que una recepta, només cal que ens adaptem a les circumstàncies i que apliquem la normativa establerta per l’administració competent.

Segons això, en els nostres tallers presencials apliquem aquestes normes específiques:

normas covid

Actualment, per prudència i prevenció, la disponibilitat de tallers i cursos presencials en els nostres habituals centres col·laboradors estan en stand by, pel què la millor manera de seguir cuinant amb nosaltres és fer-ho en petit comitè, un comitè de confiança i un espai segur on us sentiu còmodes.

Com? Amb els nostres tallers dels 4 vulguis, i la seva variant específica dels tallers aniversaris pels petits (i no tant petits) de la casa.

No tiris la tovallola de deixar de cuinar de forma presencial i confia amb nosaltres: CUINAREM AMB TOTA SEGURETAT.

Post a comment