Smash cakes

Heu vist o sentit a parlar d’aquestes sessions de fotos que originàriament s’anomenaven “smash de cake” (literalment, esclafa el pastís)?? Sabeu en què consisteixen? Us en desvetllem tots els detalls.

Aquest tipus de sessions de fotos estan més orientades a infants petits, sent la major part d’ells d’entre un i tres anys. En elles es monta un escenari d’acord a la temàtica i/o colors escollits i com a protagonista principal, a més de l’infant, hi trobem un pastís.

L’objectiu és anar enregistrant la interacció de l’infant amb el pastis: n’hi ha que tenen certes reticències a embrutar-se, i n’hi ha que xalen d’allò més posant-se de tots colors!

Són pastissos que no porten capes de farcit com a tal, perquè el què convé es que tinguin un cer gruix d’una capa de crema (ja sigui de nata, formatge, mantega…) amb la que la canalla es pugui embrutar.

La nostra col·laboració estrella en aquest sector la tenim amb la Rosa Llaveria, aquí teniu el link a la seva web a la secció d’smash cake, però veureu que fa moltes més coses!  Així que si vols una sessió divertida i diferent amb el/la teu/teva peque, no dubtis en contactar-hi!

Post a comment