INSTRUCTIONS

Triturarem els anacards amb un robot de cuina i hi afegirem l’oli de coco i la mel, fins a obtenir una pasta. Quan tinguem una pasta, en posarem dues cullerades soperes a cada got, pressionarem bé i reservarem a la nevera mentre seguim amb la preparació.

Posarem a hidratar 3 fulles de gelatina.

Rallarem la pell de mitja taronja i també en traurem el suc d’aquesta mitja taronja.

Barrejarem la nata (reservant-ne una o dues cullerada sopera) amb el mascarpone, i posteriorment hi afegirem la llet condensada i el suc i la ratlladura de taronja, i seguirem batent.

Mentrestant, escalfarem la nata que havíem reservat amb la gelatina perquè aquesta última es desfaci. Ho deixarem temperar una mica abans d’afegir-ho a la mescla. #unadetips: per tal d’evitar el contrast fort de temperatures, incorporarem una mica de la barreja de formatge a la nata amb gelatina, i després ho afegirem tot a la barreja de formatge.

Col·locarem la crema de formatge fins quasi omplir el got, per sobre de la galeta que hi havíem posat abans. Refrigerarem un mínim d’1 a 2 hores.

Podem acabar el muntatge del nostre postre de moltes maneres, però us proposo fer un puré de mango, simplement pelant el mango, trossejant-lo i passant-lo per la batedora.

RECIPE RATING

( 0 Rating )

INGREDIENTS