Pokemon party

Aquest any la festa d’aniversari del petit de la casa ha anat més enllà de la taula dolça, ens hem emocionat més del compte amb lo de DIY (do it yourself) i hem fet una colla de jocs per passar una tarda divertida, que també compartirem amb vosaltres.

Anem per parts. En primer lloc, com ja hem explicat en altres entrades de taules dolces (posar links interns si s’escau), una vegada escollit el tema, hem de definir els colors. En el nostres cas, si bé els pokemon tenen molt de colorido, ens vam centrar amb el groc PIKACHU, i el vermell, negre i blanc de la POKEBALL.

Comencem per la taula, que vam escenificar com una gran pokeball, superposant dos mantells, un de vermell i un de blanc, i posant cinta aïllant en la unió.

Cupcakes i galetes mai falten… i us diré un secret del què m’he adonat aquest cop: l’èxit de les cupcakes d’aquest any (en van sobrar literalment 3 de 20) va ser el tamany… #unadetips: A tope amb el format mini!!!

En un berenar abundant amb molts elements i amb ganes de tastar de tot una mica, una cupcake de tamany estàndard pot fer peresa de menjar (tenint en compte que t’has de deixar un forat pel pastís!), però una de mini que et menges amb dos mossegades ja és una altra cosa…

Vam folrar 2 discs de porexpan amb paper de sedam per convertir-los en pokeballs i tenir un fons del mateix colors que les mores de gominola que hi posaríem a sobre.

Sempre m’agrada posar algo de fruita a les taules, per qui no és tant de dolç i per compensar la sobredosis de sucre, jajaja. En aquesta ocasió vam combinar colors i disposició per fer una nova bola pokemon: mores, maduixes i gerds, nabius i pinya (perquè el plàtan de ben segur s’hagués oxidat).

El contrapunt salat tematitzatel vam posar amb aquesta pizza (100% homemade per suposat) mig margarita mig pepperoni que va volar en un tres i no res.

I com a estrella de la festa, como no podria ser d’altra manera, el pastís: dos pisos amb les estrelles de la festa: el pikachu i la pokeball. Tot comestible, inclús les orelles del pikachu fetes amb paper d’arròs, i amb la resta de detalls amb xocolata o xocolata plàstic.

En quan a la part DIY que us havíem dit que us mostraríem tenim:

  • pokemon go off-line: amb l’emoció vaig fer vídeo però no fotos… però el què vam fer es selecciona imatges de pokemon, assignar-los un número, tallar-les rodones i passar-los un fil per penjar-les per diferents localitzacions de l’espai de joc. La canalla havia d’anar trobant la vintena de pokemons que vam deixar solts!
  • posa-li la cua al pikachu: A partir d’una plantilla gratuïta que vam trobar en un blog, vam imprimir, retallar i enganxar el mega pikachu sobre un suport dur de cartró, i per separat la cua. Tot plegat ho vam plastificar i el mètode per col·locar la cua a lloc era que quedés enganxada amb el velcro que vam posar.
20190707_174904 (2)
20190707_165507
  • punteria: Sobre una planxa de fullola, vam marcar uns cercles de diferents diàmetre, de manera que com més petit més puntuació, i al costat i vam enganxar un personatge pokemon. Amb una caladora vam tallar els forats i et voilà! Unes pilotetes i a fer molts punts!
  • llaunes pokemon: reciclatge a tope en aquest joc: vam recollir llaunes diverses, i ben netes i segellades de la part tallant, els vam enganxar les cares dels nostres pokemon preferits. Ara només era qüestió de col·locar-les en forma de torre i tirar-les a terra d’una tirada! Gens fàcil!!
  • premis pokeball: i amb el sumatori de tots els punts dels diferents jocs, establíem un ordre de participants per poder petar un dels gots de la pokeball dels premis, on com a la tómbola, hi havia premi segur, però no en tots era super premi! Jejeje. Vam posar gots de cafè folrats amb paper de seda enganxats amb silicona sobre una safata de pastissos.

I com deien en aquell programa “hasta aquí puedo leer”!

ja teniu una colla d’idees si voleu fer una POKEMON PARTY!!!

Post a comment