NOUS CURSOS VIRTUALS DE CUINA

ENS ADAPTEM A NOUS FORMATS DE CURSOS!

En els temps que corren la formació a distància s’està imposant sobre la presencial, tant per les restriccions normatives de l’administració per tal de pal·liar els efectes del coronavirus, com per tenir les garanties d’un espai segur, i quin millor que casa nostra.

És per aquest motiu que saltem a l’altre banda de la pantalla, i tot i que no és nou per nosaltres, si que ens estrenem en el fet de què serà EN DIRECTE (això que diuen ara del streaming, jejeje).

Aquesta formació ve de la mà d’un col·laborador conegut per molts de vosaltres, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Amb ella us oferim una formació subvencionada pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya TOTALMENT GRATUÏTA!

Abans d’entrar en matèria i explicar-vos quin serà el primer curs que oferirem en aquest format VIRTUAL, us fem 5 cèntims dels requisits bàsics per poder-hi participar:

QUI HI POT PARTICIPAR?

  • Treballadors en actiu laboral (ja siguin autònoms o del règim general) de qualsevol sector productiu. Excepte els treballadors de l’administració pública (ni funcionaris ni personal laboral).
  • Persones que estiguin en situació d’atur.
  • Treballadors i treballadores afectats per una suspensió temporal d’ocupació (ERTO)
  • Treballadors i treballadors en situació de baixa laboral, i que la malaltia o l’accident els hi permeti realitzar la formació sense problemes.

METODOLOGIA

Cada sessió del curs es desenvoluparà mitjançant videoconferència, que permet una interacció alumne – professor en temps real. Les sessions alternen exposicions teòriques i pràctiques, espais d’orientació sobre tècniques cul·linàries, aspectes que afavoreixen l’aprenentatge en línia.

MITJANS TÈCNICS

  • Plataforma virtual ZOOM, que es pot descarregar gratuïtament a https://zoom.us/download
  • Ordinador o Tablet amb connexió a Internet.
  • Navegadors actualitzats a l’última versió disponible. Evitar Internet Explorer, es recomana Google Chrome o Mozilla Firefox
  • Deshabilitar el bloqueig de finestres emergents en els navegadors per a la direcció del campus.
  • Última versió d’Adobe FlashPlayer i Adobe Reader.
  • Habilitar so i micròfon.

Ara que ja has vist que cumpleixes els requisits, et presento el primer curs:

curs cuina

Us proposo reunir-nos els dissabtes de novembre al matí, de 10 a 14h, per cuinar un menú diferent per tota la familia.

Aprofitarem la temporada de tardor i els productes que ens porta per mirar de sorprendre-us amb receptes senzilles però vistoses i delicioses.

I amb Nadal a les portes, de ben segur aprofiteu algun dels menús per deixar als comensals bocabadats.

Farem un menú complet: un aperitiu o entrant, un principal i unes postres.

Què m’en dius? Ens trobem a l’aula virtual, anem cuinant plegats mentre ens expliquem anècdotes, trucs i curiositats, passem una bona estona i a sobre tenim el dinar fet!

RESUMINT:

CURS VIRTUAL DE CUINA DE TEMPORADA

DURACIÓ: 16h

QUAN: 7, 14, 21 i 28 de novembre de 10 a 14h

PREU: GRATUÏT

Post a comment