Festa temàtica de música disco

Si em seguiu per xarxes socials (que espero que sí, i sinó us convido a que ho feu) sabreu que aquest mes la nostra becària en pràctiques va fer anys i, com no, vam organitzar una festa molt a l’estil Una de Postres!

La temàtica sol·licitada era “la música”, un terme tant ampli que me’l vaig portar una mica cap al meu terreny i el vam ambientar una mica a “lo ochentero” XD.

També a petició de “la cumpleañera” hi havia d’haver un toc de color a la festa, doncs és evident que el blanc i el negre hi serien presents, i el color escollit va ser el blau turquesa.

Així que ja teníem el principal, el TEMA i els COLORS.

A partir d’aquí us aniré desgranant tot el que vam anar incorporant a la taula dolça per tenir un berenar de primera en un ambient molt discotequero!

Començo amb un ja dels nostres clàssics, el dispensador de beguda amb trina casolà (si… d’acord… blau hagués quedat millor…. però com sabeu, la naturalesa no ens ha dotat de fruites blaves, i afegir colorant a un refrigeri natural, em semblava un sacrilegi!).

La novetat de la festa… els donuts! En dos formats diferents de dispensadors: en vertical o en aquest expositor handmade en horitzontal. Personalment, el format horitzontal em va captivar la primera vegada que el vaig veure per les xarxes, i em vaig proposar si o sí tenir-ne un a la primera festa que fes. Per dispensador vertical, en el meu cas he aprofitat una de les bases de tronc que tinc, i sovint utilitzo per posar pastissos, li he posat una broxeta gruixuda al mig i llestos. Una altra opció serien els suports del rotlles de paper de cuina, però ull amb el tamany del pal i l’amplitud del vostre forat de donut!!

I d’una novetat a un altre clàssic, les galetes decorades, en les que la becària i una servidora ens vam explaiar en quan a dissenys i models: partitures, discs de vinil, combinació de notes,… I si us hi fixeu bé, veureu que la part blava de les galetes discs de vinil porten purpurina!

És el torn del sector xocolater: trufes de xocolata i coco (no oblidem que el codi de colors és sagrat!) i brownie, aquest últim rematat per sobre amb uns fils de xocolata blanca, simulant un pentagrama.

Seguim amb els pianos! Dues versions ben diferents per un mateix resultat!

El primer, petites barres de pa de motlle amb nocilla fent de tecles blanques, i per les tecles negres vam escollir petites porcions d’aquest pa de sègol amb fruits secs tipus alemany que venen ja a fines llesques.

El segon, barretes de huesitos blancs per les tecles blanques i mini kit-kat’s per les tecles negres.

Sempre és agradable, a més d’estèticament agraït, trobar-nos petits gotets de “algo” en una taula dolça, doncs sense saber el què és, directament els associem a quelcom fresc i lleuger. En el nostre cas, mousse de llimona estratègicament col·locada en petits gots blaus de xarrup, al voltant dels donuts en vertical.

A part de la rebosteria, els dolços en format xuxe també hi han de ser, i solen ser el recurs més vistós per jugar amb la combinació de colors, com en el cas que ens ocupa.

Entre tant de dolç i sucres… una mica de fruita no??? Unes broxetes de “blanques i negres” per rematar la jugada i donar-li un toc healthy a la nostra taula.

Ui, i quasi m’en oblido del pot de suspiros! Si si, un pot enorme ple de merengues secs que va volar en un tres i no res!

I això es tot! Bé em deixo una part molt important i, tot i que no es menja, sense ella la festa no seria el mateix, i em refereixo a la decoració! Tot handmade per l’equip familiar, als què agraeixo enormement la seva ajuda en cada festa! Des de les tires de discs de la paret, a les notes i símbols dibuixats a la taula i els banderins, o al nostre super suport de donuts horitzontals (que a partir d’ara segur veieu més sovint)!!

Espero que d’aquí en pugueu treure moltes idees i a gaudir de les festes!!

Post a comment