cursos online cuina

PRIMER CURS VIRTUAL DE L’ANY

ARRANQUEM LA NOVA PROGRAMACIÓ
DE CURSOS ON LINE

Després de l’èxit del curs online de Cuina de temporada, fet al novembre, no ens ho hem pensat dues vegades per seguir apostant pel format online.

Seguirem cuinant els dissabtes al matí EN DIRECTE, però en aquesta ocasió incorporem també unes sessions de treball individual que us explico més avall.

Aquesta formació ve  de nou de la mà d’un col·laborador conegut per molts de vosaltres, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Amb ella us oferim una formació subvencionada pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya pel què no té cost per l’alumnat!

Igual que en el curs anterior, tenim uns requisits bàsics per poder-hi participar, els repassem:

QUI HI POT PARTICIPAR?

 • Treballadors en actiu laboral (ja siguin autònoms o del règim general) de qualsevol sector productiu. Excepte els treballadors de l’administració pública (ni funcionaris ni personal laboral).
 • Persones que estiguin en situació d’atur.
 • Treballadors i treballadores afectats per una suspensió temporal d’ocupació (ERTO)
 • Treballadors i treballadors en situació de baixa laboral, i que la malaltia o l’accident els hi permeti realitzar la formació sense problemes.

METODOLOGIA

Hi haurà dos tipus de sessions:

 • Els dissabtes: seran sessions on line mitjançant videoconferència, mètode que permet una interacció alumne – professor en temps real. Les sessions alternen exposicions teòriques i pràctiques, espais d’orientació sobre tècniques cul·linàries, aspectes que afavoreixen l’aprenentatge en línia.
 • Els dimecres: seran sessions de treball individual, on el formador haurà donat unes tasques a fer i s’hauran de presentar en format fotogràfic abans de finalitzar el curs.

MITJANS TÈCNICS

 • Plataforma virtual ZOOM, que es pot descarregar gratuïtament a https://zoom.us/download
 • Ordinador o Tablet amb connexió a Internet.
 • Navegadors actualitzats a l’última versió disponible. Evitar Internet Explorer, es recomana Google Chrome o Mozilla Firefox
 • Deshabilitar el bloqueig de finestres emergents en els navegadors per a la direcció del campus.
 • Última versió d’Adobe FlashPlayer i Adobe Reader.
 • Habilitar so i micròfon.

Ara que ja has vist que cumpleixes els requisits, et presento el primer curs:

cursos online cuina

Us proposo reunir-nos els dissabtes de 10 a 13h, del 30 de gener al 27 defebrer, per cuinar entre 4 i 5 tapes, canapés o pinxos que acompanyats d’un bon vermut seran la delícia dels dissabtes.

A cadascuna de les sessions virtuals treballarem sobre un format d’aperitius: pasta de full, coques salades, bombons salats, aperitius en got i pinxos.

I s’han establert dues sessions individuals els dimecres 3 i 10 de febrer, en les què vosaltres al vostre ritme i sense pressió, treureu la vostra part més creativa per resoldre les tasques que us hauré encomanat de fer, el resultat de les quals m’haureu de fer arribar en format fotogràfic abans que finalitzi el curs.

Què m’en dius? Ens trobem a l’aula virtual, i anem de tapes?

RESUMINT:

CURS VIRTUAL DE TAPES, CANAPÉS I PINXOS

DURACIÓ: 20h

QUAN?

Sessions virtuals: 30 de gener i els dissabtes de febrer de 10 a 13h

Sessions individualitzades: dimecres 3 i 10 de febrer, de 18 a 20:30h (orientatiu)

PREU: SUBVENCIONAT, SENSE COST PER L’ALUMNAT

Post a comment