ÚLTIM CURS FCAC DE L’ANY: POSTRES DE RESTAURANT

Arriba la darrera proposta online…. d’aquest any! Esperem poder seguir oferint-vos més cursos pel 2023, però centrem-nos amb el què tenim ara per ara més proper!

 

Nova proposta pels cursos online… POSTRES DE RESTAURANT! Ja siguis un establiment o un particular, t’ajudarem a tenir propostes perquè els teus comensals es deixin sempre un forat per les postres. Clàssics, moderns, recurrents, nadalencs, amb got i sense! Opcions diverses per a satisfer a tots els paladars!

Obrim inscripcions!!!!

Aquestes formacions venen de nou de la mà d’un col·laborador arxiconegut per vosaltres, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Amb ella us oferim una formació subvencionada pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya pel què no té cost per l’alumnat!

Igual que en el cursos anteriors, tenim uns requisits bàsics per poder-hi participar, els repassem:

QUI HI POT PARTICIPAR?

 • Treballadors en actiu laboral (ja siguin autònoms o del règim general) de qualsevol sector productiu. Excepte els treballadors de l’administració pública (ni funcionaris ni personal laboral).
 • Persones que estiguin en situació d’atur.
 • Treballadors i treballadores afectats per una suspensió temporal d’ocupació (ERTO)
 • Treballadors i treballadors en situació de baixa laboral, i que la malaltia o l’accident els hi permeti realitzar la formació sense problemes.

MITJANS TÈCNICS

 • Plataforma virtual Google Classroom
 • Plataforma virtual ZOOM, que es pot descarregar gratuïtament a https://zoom.us/download
 • Ordinador o Tablet amb connexió a Internet.
 • Navegadors actualitzats a l’última versió disponible. Evitar Internet Explorer, es recomana Google Chrome o Mozilla Firefox
 • Deshabilitar el bloqueig de finestres emergents en els navegadors per a la direcció del campus.
 • Última versió d’Adobe FlashPlayer i Adobe Reader.
 • Habilitar so i micròfon.

METODOLOGIA

Anem per parts i passem a detallar l’estructura del curs:

El curs consta de 6 sessions:

 • 5 sessions seran on line mitjançant videoconferència, mètode que permet una interacció alumne – professor en temps real. Les sessions alternen exposicions teòriques i pràctiques, espais d’orientació sobre tècniques culinàries, aspectes que afavoreixen l’aprenentatge en línia.
 • 1 sessió presencial, que ens permetrà coneixe’ns en persona i gaudir d’una trobada en viu.

Les sessions les durem a terme els dissabtes al matí del 5 de novembre al  10 de desembre, de 10 a 12:30h-13h, fent el total de les 16h que té el curs.

Com a plataforma digital de gestió del curs, utilitzarem Google Classroom que ens servirà per penjar material, emplaçar dubtes, comentaris, presentació de tasques, etc.

Us proposo reunir-nos els matins de dissabte a partir del 5 de novembre, de 10 a 12:30-13h, amb l’avantatge que acabareu les sessions amb les postres ja llestes!

El 10 de desembre, la darrera sessió, ens trobarem presencialment a Reus, a Espai Factoria. La resta seran online mitjançant videoconferència.

Què m’en dius? T’animes a descobrir com posar la guinda als teus plats amb unes postres TOP?

Recorda que per tenir un bon record d’un àpat, aquest ha de comneçat amb un bon aperitiu i acabar amb unes millors postres!

Què m’en dius? Ens trobem a l’aula virtual?

Us garantim hores de diversió en bona companyia incloses!

RESUMINT:

CURS POSTRES DE RESTAURANT

DURACIÓ: 16h

QUAN?

Sessions virtuals: els dies 5, 12,19 i 26 de novembre  i  3 de desembre de 2022, de 10 a 12.30-13h.

Sessió presencial: 10 de desembre, de 10 a 12:30h, a Espai Factoria (Reus)

PREU: SUBVENCIONAT, SENSE COST PER L’ALUMNAT

(AMB ASSISTÈNCIA OBLIGATÒRIA DEL 75%)

Post a comment