NOU CURS ONLINE PASTISSERIA ARTESANA

Tornen les sessions de cuina en rigurós directe! Encetem el 2022 de la manera més dolça …ja tenim obertes les inscripcions pel curs que hem programat per les tardes de febrer: “PASTISSERIA ARTESANA”.

Borra del teu diccionari el concepte de pastisseria industrial, perquè aprendrem a fer una gran varietat d’elaboracions ben bàsiques, “sin trampa ni cartón”, amb ingredients senzills i fàcils de trobar… lo de tota la vida… però amb un toc de glamour, com no!

Aquesta formació ve de nou de la mà d’un col·laborador conegut per molts de vosaltres, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Amb ella us oferim una formació subvencionada pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya pel què no té cost per l’alumnat!

Igual que sen el cursos anteriors, tenim uns requisits bàsics per poder-hi participar, els repassem:

QUI HI POT PARTICIPAR?

  • Treballadors en actiu laboral (ja siguin autònoms o del règim general) de qualsevol sector productiu. Excepte els treballadors de l’administració pública (ni funcionaris ni personal laboral).
  • Persones que estiguin en situació d’atur.
  • Treballadors i treballadores afectats per una suspensió temporal d’ocupació (ERTO)
  • Treballadors i treballadors en situació de baixa laboral, i que la malaltia o l’accident els hi permeti realitzar la formació sense problemes.

METODOLOGIA

Seran sessions on line mitjançant videoconferència, mètode que permet una interacció alumne – professor en temps real. Les sessions alternen exposicions teòriques i pràctiques, espais d’orientació sobre tècniques culinàries, aspectes que afavoreixen l’aprenentatge en línia. Seran els dissabtes al matí de 10 a 12:30h.

MITJANS TÈCNICS

  • Plataforma virtual ZOOM, que es pot descarregar gratuïtament a https://zoom.us/download
  • Ordinador o Tablet amb connexió a Internet.
  • Navegadors actualitzats a l’última versió disponible. Evitar Internet Explorer, es recomana Google Chrome o Mozilla Firefox
  • Deshabilitar el bloqueig de finestres emergents en els navegadors per a la direcció del campus.
  • Última versió d’Adobe FlashPlayer i Adobe Reader.
  • Habilitar so i micròfon.

Ara que ja has vist que cumpleixes els requisits, et puc presentar el curs:

Us proposo reunir-nos 8 tardes entre setmana, de 18 a 20:30h, (perquè tingueu temps de fer el sopar!) d’aquest febrer, concretament els dies 7, 10, 11, 14, 15, 17, 23, 24 .

Si us hi fixeu, hi ha 3 parells de dies seguits, i no està triat a l’atzar: això ens permetrà deixar masses fermentant lentament tota la nit, i rematar la jugada al dia següent i fer cronuts, pasta de full, brioix,… però entre fermentació i fermentació aprofitarem per fer pans de pessic bàsics que no poden faltar, trufes, nates, gemmes, pasta choux…

Què m’en dius? Hi ha ganes de postres? Segur que sí!

Ens trobem a l’aula virtual? Us garantim hores de diversió en bona companyia incloses !

RESUMINT:

CURS DE PASTISSERIA ARTESANA

DURACIÓ: 20h

QUAN?

Sessions virtuals: els dies 7, 10, 11, 14, 15, 17, 23 i 24 de febrer, de 18 a 20:30h

PREU: SUBVENCIONAT, SENSE COST PER L’ALUMNAT

(AMB ASSISTÈNCIA OBLIGATÒRIA DEL 75%)

Post a comment