NOU CURS MASSES FULLADES

Seguim la temporada amb un NOU curs de formació online subvencionada. I sí, NOU amb majúscules perquè us presentem una formació de 10 hores on només tractarem la pasta de full. Benvinguts a la presentació del curs de MASSES FULLADES!!!

Ens endinssarem en els aspectes tècnics de l’elaboració, els processos, els tipus de pastes de full (perquè si, n’hi ha de diferents tipus i potser no ho sabies!), farem diferents elaboracions… i segur ens falten hores per parlar i treballar amb aquesta massa tant agraida, apte per dolços i salats.

Ja tens curiositat oi? Doncs obrim inscripcions!!!!

Aquestes formacions venen de nou de la mà d’un col·laborador arxiconegut per vosaltres, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Amb ella us oferim una formació 100% subvencionada pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya pel què no té cost per l’alumnat!

Igual que en el cursos anteriors, tenim uns requisits bàsics per poder-hi participar, els repassem:

QUI HI POT PARTICIPAR?

 • Treballadors en actiu laboral (ja siguin autònoms o del règim general) de qualsevol sector productiu. Excepte els treballadors de l’administració pública (ni funcionaris ni personal laboral).
 • Persones que estiguin en situació d’atur.
 • Treballadors i treballadores afectats per una suspensió temporal d’ocupació (ERTO)
 • Treballadors i treballadors en situació de baixa laboral, i que la malaltia o l’accident els hi permeti realitzar la formació sense problemes.

MITJANS TÈCNICS

 • Plataforma virtual Google Classroom
 • Plataforma virtual ZOOM, que es pot descarregar gratuïtament a https://zoom.us/download
 • Ordinador o Tablet amb connexió a Internet.
 • Navegadors actualitzats a l’última versió disponible. Evitar Internet Explorer, es recomana Google Chrome o Mozilla Firefox
 • Deshabilitar el bloqueig de finestres emergents en els navegadors per a la direcció del campus.
 • Última versió d’Adobe FlashPlayer i Adobe Reader.
 • Habilitar so i micròfon.

METODOLOGIA

Anem per parts i passem a detallar l’estructura del curs:

El curs consta de 4 sessions:

 • 3 sessions seran on line mitjançant videoconferència, mètode que permet una interacció alumne – professor en temps real. Les sessions alternen exposicions teòriques i pràctiques, espais d’orientació sobre tècniques culinàries, aspectes que afavoreixen l’aprenentatge en línia.
 • 1 sessió presencial, que ens permetrà coneixe’ns en persona i gaudir d’una trobada en viu.

Les sessions les durem a terme els dissabtes al matí del 29 d’abril al 20 de maig, de 10 a 12.30h , fent el total de les 10h que té el curs.

Com a plataforma digital de gestió del curs, utilitzarem Google Classroom que ens servirà per penjar material, emplaçar dubtes, comentaris, presentació de tasques, etc.

Us proposo reunir-nos els matins de dissabte a partir del 29 d’abril, de 10 a 12.30h, amb un super postre o aperitiu per amenitzar el vostre àpat de dissabte.

El 20 de maig, la darrera sessió, ens trobarem presencialment a Reus, a Espai Factoria. La resta seran online mitjançant videoconferència.

Què m’en dius? T’animes a descobrir mil i una capes de felicitat en un sol mos?

Què m’en dius? Ens trobem a l’aula virtual?

Us garantim hores de diversió en bona companyia incloses!

RESUMINT:

CURS DE MASSES FULLADES

DURACIÓ: 10h

QUAN?

Sessions virtuals: els dies 29 d’abril  i  6 i 13 de maig de 2023, de 10 a 12.30h.

Sessió presencial: 20 de maig, de 10 a 12.30h, a Espai Factoria (Reus)

PREU: SUBVENCIONAT, SENSE COST PER L’ALUMNAT

(AMB ASSISTÈNCIA OBLIGATÒRIA DEL 75%)

Post a comment