CURS CUINA VEGANA

Ültim curs d’aquesta temporada abans de donar unes vacancetes a l’ordinador per poder preparar-nos per la propera temporada! Ens acomiadem amb un curs intensiu de CUINA VEGANA! Una altra de les noves temàtiques d’aquest any.

Obrim inscripcions!!!!

Per la particularitat del calendari d’aquest curs, un intensiu d’una setmana, com us detallo més avall, cada dia elaborarem un menú complet: aperitiu, entrant, principal i postres. Així ja ho tindreu tot a punt per sopar una vegada acabades les sessions virtuals.

Aquesta formació ve de nou de la mà d’un col·laborador arxiconegut per vosaltres, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Amb ella us oferim una formació subvencionada pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya pel què no té cost per l’alumnat!

Igual que en el cursos anteriors, tenim uns requisits bàsics per poder-hi participar, els repassem:

QUI HI POT PARTICIPAR?

 • Treballadors en actiu laboral (ja siguin autònoms o del règim general) de qualsevol sector productiu. Excepte els treballadors de l’administració pública (ni funcionaris ni personal laboral).
 • Persones que estiguin en situació d’atur.
 • Treballadors i treballadores afectats per una suspensió temporal d’ocupació (ERTO)
 • Treballadors i treballadors en situació de baixa laboral, i que la malaltia o l’accident els hi permeti realitzar la formació sense problemes.

METODOLOGIA

EL curs consta de 5 sessions:

 • 4 sessions seran on line mitjançant videoconferència, mètode que permet una interacció alumne – professor en temps real. Les sessions alternen exposicions teòriques i pràctiques, espais d’orientació sobre tècniques culinàries, aspectes que afavoreixen l’aprenentatge en línia.
 • 1 sessió presencial, com a novetat en els nostres cursos convertint-se així en un forma hibrid que ens permetrà coneixe’ns en persona i gaudir d’una trobada en viu.

Les sessions les durem a terme de l’11 al 15 de juliol, cada dia, de 18 a 21h, fent el total de les 15h que té el curs.

Com a plataforma digital de gestió del curs, utilitzarem Google Classroom que ens servirà per penjar material, emplaçar dubtes, comentaris, presentació de tasques, etc.

MITJANS TÈCNICS

 • Plataforma virtual Google Classroom
 • Plataforma virtual ZOOM, que es pot descarregar gratuïtament a https://zoom.us/download
 • Ordinador o Tablet amb connexió a Internet.
 • Navegadors actualitzats a l’última versió disponible. Evitar Internet Explorer, es recomana Google Chrome o Mozilla Firefox
 • Deshabilitar el bloqueig de finestres emergents en els navegadors per a la direcció del campus.
 • Última versió d’Adobe FlashPlayer i Adobe Reader.
 • Habilitar so i micròfon.

Ara que ja has vist que cumpleixes els requisits, et puc presentar el curs:

Us proposo reunir-nos les tardes de la setmana de l’11 de juliol, de 18 a 21h, amb l’avantatge que acabareu les sessions amb el sopar fet!

El 15 de juliol, la darrera sessió, ens trobarem presencialment a Reus, a Espai Factoria. La resta seran online mitjançant videoconferència.

Què m’en dius? Hi ha ganes de descubrir les opcions que ens ofereix la cuina vegana? O potser te’n dones compte que molts dels plats que cuines a casa, ja ho són!

Ens trobem a l’aula virtual? Us garantim hores de diversió en bona companyia incloses !

RESUMINT:

CURS DE CUINA VEGANA

DURACIÓ: 15h

QUAN?

Sessions virtuals: els dies 11, 12, 13, 14 de  juliol de 2022, de 18 a 21h

Sessió presencial: 15 de juliol, de 18 a 21h, a Espai Factoria (Reus)

PREU: SUBVENCIONAT, SENSE COST PER L’ALUMNAT

(AMB ASSISTÈNCIA OBLIGATÒRIA DEL 75%)

Post a comment