cuina online

NOU CURS DE CUINA ONLINE SUPERCOMPLET

Seguim a tope amb el format online, amb una proposta molt completa, tant si ets principiant com foddie!

Cuina tradicional de temporada, cuina internacional, entrants, postres, aperitius, principals…. el què diem… de tot una mica!

Volem que en aquestes poquetes hores pugueu veure i aprendre noves tècniques, combinacions d’ingredients, descobrir la cuina del món adaptada als nostres ingredients i convertir-vos en pastissers/es per unes hores.

Seguirem cuinant els dissabtes al matí EN DIRECTE, i també tindreu unes sessions de treball individual en les què us proposasré de fer unes activitats, però més avall en teniu més detalls.

Aquesta formació ve de nou de la mà d’un col·laborador conegut per molts de vosaltres, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Amb ella us oferim una formació subvencionada pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya pel què no té cost per l’alumnat!

Igual que sen el cursos anteriors, tenim uns requisits bàsics per poder-hi participar, els repassem:

QUI HI POT PARTICIPAR?

 • Treballadors en actiu laboral (ja siguin autònoms o del règim general) de qualsevol sector productiu. Excepte els treballadors de l’administració pública (ni funcionaris ni personal laboral).
 • Persones que estiguin en situació d’atur.
 • Treballadors i treballadores afectats per una suspensió temporal d’ocupació (ERTO)
 • Treballadors i treballadors en situació de baixa laboral, i que la malaltia o l’accident els hi permeti realitzar la formació sense problemes.

METODOLOGIA

Hi haurà dos tipus de sessions:

 • SESSIONS VIRTUALS:

Seran sessions on line mitjançant videoconferència, mètode que permet una interacció alumne – professor en temps real. Les sessions alternen exposicions teòriques i pràctiques, espais d’orientació sobre tècniques cul·linàries, aspectes que afavoreixen l’aprenentatge en línia. Seran en dilluns, dimecres, en horari de 18 a 20h, i dissabtes al matí de 10 a 13h o 13:30h.

 • SESSIONS  INDIVIDUALS:

Estan agendades en dilluns i dimecres, amb una durada aproximada de 2h, i són sessions on el formador haurà donat unes activitats a fer de forma individual i s’hauran de presentar en format fotogràfic abans de finalitzar el curs.

MITJANS TÈCNICS

 • Plataforma virtual ZOOM, que es pot descarregar gratuïtament a https://zoom.us/download
 • Ordinador o Tablet amb connexió a Internet.
 • Navegadors actualitzats a l’última versió disponible. Evitar Internet Explorer, es recomana Google Chrome o Mozilla Firefox
 • Deshabilitar el bloqueig de finestres emergents en els navegadors per a la direcció del campus.
 • Última versió d’Adobe FlashPlayer i Adobe Reader.
 • Habilitar so i micròfon.

Ara que ja has vist que cumpleixes els requisits, et presento el contingut del curs:

cocina online

Us proposo reunir-nos els dilluns i dimecres a la tarda, de 18 a 20h, i els dissabtes de 10 a 13h, del 15 de febrer al 10 d’abril (amb excepció del 3 d’abril que és setmana santa), per cuinar una mica de tot: APERITIUS, CUINA ORIENTAL, CUINA MÉS TRADICIONAL I DE TEMPORADA, PASTISSERIA, … i farem fins i tot el nostre propi PA per fer pinxos!

I s’han establert cinc sessions individuals els dilluns i dimecres del 10 al 24 de març, en les què vosaltres al vostre ritme i sense pressió, treureu la vostra part més creativa per resoldre les tasques que us hauré encomanat de fer, el resultat de les quals m’haureu de fer arribar en format fotogràfic abans que finalitzi el curs.

Què m’en dius? Ambiciós? Sí! Però possible… també!

Ens trobem a l’aula virtual? Us garantim hores de diversió en bona companyia incloses !

RESUMINT:

CURS DE CUINA

DURACIÓ: 40h

QUAN?

Sessions virtuals: els dilluns i dimecres del 15 de febrer al 8 de març, de 18 a 20h, i els dissabtes del 6 de març al 10 d’abril, de 10 a 13h-13:30h

Sessions individualitzades: dilluns i dimecres del 10 al 24 de març, de 18 a 20h (orientatiu)

PREU: SUBVENCIONAT, SENSE COST PER L’ALUMNAT

Post a comment