NOU CURS ONLINE LA CUINA DELS ARROSSOS

Ja tenim obertes les inscripcions pel curs que començarà a finals de maig: “LA CUINA DELS ARROSSOS ONLINE”

Us presentarem diferents tipus d’arrossos i com aplicar-los en diferents receptes: arrossos caldosos, secs, al forn, risottos,… i ho farem amb l’excepcional producte que ens ofereix Lo Nostre Arròs, arròs cultivat al delta de l’Ebre i en el què els seus productors realitzen tot el seu procés de cultiu, collita, mòlta, empaquetat i distribució.

Seguirem cuinant els dissabtes al matí EN DIRECTE, i també tindreu un parell de sessions de treball individual en les què us proposaré de fer unes activitats, però més avall en teniu més detalls.

Aquesta formació ve de nou de la mà d’un col·laborador conegut per molts de vosaltres, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Amb ella us oferim una formació subvencionada pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya pel què no té cost per l’alumnat!

Igual que sen el cursos anteriors, tenim uns requisits bàsics per poder-hi participar, els repassem:

QUI HI POT PARTICIPAR?

 • Treballadors en actiu laboral (ja siguin autònoms o del règim general) de qualsevol sector productiu. Excepte els treballadors de l’administració pública (ni funcionaris ni personal laboral).
 • Persones que estiguin en situació d’atur.
 • Treballadors i treballadores afectats per una suspensió temporal d’ocupació (ERTO)
 • Treballadors i treballadors en situació de baixa laboral, i que la malaltia o l’accident els hi permeti realitzar la formació sense problemes.

METODOLOGIA

Hi haurà dos tipus de sessions:

 • SESSIONS VIRTUALS:

Seran sessions on line mitjançant videoconferència, mètode que permet una interacció alumne – professor en temps real. Les sessions alternen exposicions teòriques i pràctiques, espais d’orientació sobre tècniques culinàries, aspectes que afavoreixen l’aprenentatge en línia. Seran els dissabtes al matí d’ 11 a 13h.

 • SESSIONS  INDIVIDUALS:

Estan agendades els dimecres, amb una durada aproximada de 2,5h, i són sessions on el formador haurà donat unes activitats a fer de forma individual i s’hauran de presentar en format fotogràfic abans de finalitzar el curs.

MITJANS TÈCNICS

 • Plataforma virtual ZOOM, que es pot descarregar gratuïtament a https://zoom.us/download
 • Ordinador o Tablet amb connexió a Internet.
 • Navegadors actualitzats a l’última versió disponible. Evitar Internet Explorer, es recomana Google Chrome o Mozilla Firefox
 • Deshabilitar el bloqueig de finestres emergents en els navegadors per a la direcció del campus.
 • Última versió d’Adobe FlashPlayer i Adobe Reader.
 • Habilitar so i micròfon.

Ara que ja has vist que cumpleixes els requisits, et presento el contingut del curs:

Us proposo reunir-nos els dissabtes d’11 a 13h, del 29 de maig al 3 de juliol, per cuinar alguns arrossos clàssics i d’altres que potser et sorprendran, aperitius i postres inclosos!

I s’han establert dues sessions individuals els dimecres 23 i 30 de juny, en les què vosaltres al vostre ritme i sense pressió, treureu la vostra part més creativa per resoldre les tasques que us hauré encomanat de fer, el resultat de les quals m’haureu de fer arribar en format fotogràfic en el termini especificat i abans que finalitzi el curs.

Què m’en dius? Ambiciós? Sí! Però possible… també!

Ens trobem a l’aula virtual? Us garantim hores de diversió en bona companyia incloses !

RESUMINT:

CURS DE CUINA JAPONESA

DURACIÓ: 20h

QUAN?

Sessions virtuals: dissabtes del 17 d’abril al 22 de maig, de 10 a 13h

Sessions individualitzades: dimecres 12 i 19 de maig, de 18 a 20:30h (orientatiu)

PREU: SUBVENCIONAT, SENSE COST PER L’ALUMNAT

Post a comment