malbaratament zero

ARRANQUEM EL 2023 ONLINE! NOUS CURSOS, NOUS REPTES

Engeguem amb la programació de la formació online subvencionada, que ja va sent habitual en nosaltres, per aquest 2023. I ja us dic des de JA que venen cursos nous, molt xulos i que els podreu aprofitar moltíssim!

Arranquem amb una proposta que m’encanta, perquè la visc en primera persona, i perquè crec que s’ha de seguir treballant per una major conscienciació: el malbaratament alimentari.

Si, si, com llegeixes… us proposo un CURS D’APROFITAMENT I RECICLATGE DE MATÈRIES PRIMES! Estic 100% segura, que si t’obrís la nevera de ben segur que hi trobaria algun recipient amb alguna resta de menjar (cru o cuit) o aquelles verdures del fons del calaix que s’estan posant musties. Anem a aprendre com donar-los una segona vida amb plats deliciosos i/o estratègies diverses per una conservació òptima a llarg termini.

Pinta bé oi? Doncs obrim inscripcions!!!!

Aquestes formacions venen de nou de la mà d’un col·laborador arxiconegut per vosaltres, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Amb ella us oferim una formació 100% subvencionada pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya pel què no té cost per l’alumnat!

Igual que en el cursos anteriors, tenim uns requisits bàsics per poder-hi participar, els repassem:

QUI HI POT PARTICIPAR?

 • Treballadors en actiu laboral (ja siguin autònoms o del règim general) de qualsevol sector productiu. Excepte els treballadors de l’administració pública (ni funcionaris ni personal laboral).
 • Persones que estiguin en situació d’atur.
 • Treballadors i treballadores afectats per una suspensió temporal d’ocupació (ERTO)
 • Treballadors i treballadors en situació de baixa laboral, i que la malaltia o l’accident els hi permeti realitzar la formació sense problemes.

MITJANS TÈCNICS

 • Plataforma virtual Google Classroom
 • Plataforma virtual ZOOM, que es pot descarregar gratuïtament a https://zoom.us/download
 • Ordinador o Tablet amb connexió a Internet.
 • Navegadors actualitzats a l’última versió disponible. Evitar Internet Explorer, es recomana Google Chrome o Mozilla Firefox
 • Deshabilitar el bloqueig de finestres emergents en els navegadors per a la direcció del campus.
 • Última versió d’Adobe FlashPlayer i Adobe Reader.
 • Habilitar so i micròfon.

METODOLOGIA

Anem per parts i passem a detallar l’estructura del curs:

El curs consta de 7 sessions:

 • 7 sessions seran on line mitjançant videoconferència, mètode que permet una interacció alumne – professor en temps real. Les sessions alternen exposicions teòriques i pràctiques, espais d’orientació sobre tècniques culinàries, aspectes que afavoreixen l’aprenentatge en línia.
 • 1 sessió presencial, que ens permetrà coneixe’ns en persona i gaudir d’una trobada en viu.

Les sessions les durem a terme els dissabtes al matí del 18 de febrer a l’1 d’abril, de 10 a 13h (tret de l’últim dia, l’1 d’abril, que serà de 10 a 12h), fent el total de les 20h que té el curs.

Com a plataforma digital de gestió del curs, utilitzarem Google Classroom que ens servirà per penjar material, emplaçar dubtes, comentaris, presentació de tasques, etc.

Us proposo reunir-nos els matins de dissabte a partir del 18 de febrer, de 10 a 13h, amb l’avantatge que acabareu les sessions amb el dinar llest per servir!

L’ 1 d’abril, la darrera sessió, ens trobarem presencialment a Reus, a Espai Factoria. La resta seran online mitjançant videoconferència.

Què m’en dius? T’animes a unir-te al moviment #malbaratamentzero?

El medi ambient t’ho agrairà i la teva butxaca també! 

Què m’en dius? Ens trobem a l’aula virtual?

Us garantim hores de diversió en bona companyia incloses!

RESUMINT:

CURS D’APROFITAMENT I RECICLATGE DE MATÈRIA PRIMA

DURACIÓ: 20h

QUAN?

Sessions virtuals: els dies 18 i 25 de febrer  i  del 4 al 25 de març  de 2023, de 10 a 13h.

Sessió presencial: 1 d’abril, de 10 a 12h, a Espai Factoria (Reus)

PREU: SUBVENCIONAT, SENSE COST PER L’ALUMNAT

(AMB ASSISTÈNCIA OBLIGATÒRIA DEL 75%)

Post a comment