masterxef verano

Comença l’estiu amb Masterxef!

Comença el compte enrere perquè les aules baixin persianes…

COMENCEN LES VACANCES D’ESTIU!

Vols començar-les de la millor manera?

 

Torna la SEGONA EDICIÓ DEL CASAL MASTERXEF a

L’Estudi, centre de formació!

 

Tant si te’l vas perdre en la primera edició com si et vas quedar amb ganes de més i vols repetir, t’animem a que vinguis a experimentar la nostra proposta versàtil i plural!

 

Un cop més les aules de l’Estudi es transformen en cuines per uns dies, i els alumnes en minixefs! En aquest casal de 4 dies, seguirem amb la metodologia emprada anteriorment, amb l’elaboració de 3 receptes diàries: esmorçar, dinar i postres! Així que ja us podeu estalviar de posar-los res per menjar a mig matí, perquè es menjaran allò que preparin.

 

Receptes diferents, originals i nutritives! 

 

Seguirem amb la nostra filosofia d’introducció dels conceptes de producte de temporada, cuina saludable, però també donant-nos el caprici d’amenitzar alguns plats amb una mica de xocolata! Tot això ambientat en activitat dinàmica i divertida, en el què els jocs, reptes i proves envoltaran la gastronomia.

 

Tot això sense perdre de vista que ESTEM DE FESTA MAJOR! i els personatges del Seguici sembla que es volen colar entre els nostres plats… encuriosit per saber de quina manera els farem partíceps? Doncs només hi ha una manera de descobrir-ho…. RESERVA JA LA TEVA PLAÇA I GAUDEIX DELS DESCOMPTES DE LA RESERVA ANTICIPADA!

taller infantil cocina

Dates: del 25 al 28 de juny de 2018, ambdós inclosos

 

Horari: 9-13h

 

Edat dels participants: infants de 6 a 12 anys

 

Material necessari: delantal i dues carmanyoles (una per portar el dinar i l’altre pel postre)

 

Preu i inscripcionshttps://lestudireus.com/masterxef-casal-gastronomic/

 

I si teniu qualsevol dubte o voleu aclarir algun tipus d’informació, l’Ester de l’Estudi us solventarà els aspectes administratius, i  l’Alba d’Una de Postres, els dubtes més tècnics del contingut del casal.

 

COMENÇA L’ESTIU DE LA MILLOR MANERA!

Post a comment