ARRIBA EL TIÓ DE NADAL

Els carrers ja fan olor de Nadal i alguns tions comencen a baixar de les muntanyes… i dic alguns perquè si hi ha els què farem cagar en unes setmanes i d’altres que els FAREM NOSALTRES!!!

Si si, com has llegit! torna el nostre super tió de Nadal, 100% comestible, en sessions presencials!

tio nadal
tio de nadal

Aquest any, per diversificar i que ningú es pugui quedar sense fer-lo, l’hem distribuït en 3 localitzacions diferents: Reus, Valls i Amposta! i ho fem en col·laboració amb La Tribu de Cris, el centre cívic de Valls i IkigaiEbre (centre col·laborador de la nostra altra meitat, l’acadèmia virtual Cocina for Kids), respectivament.

tribu de cris reus
ikigai ebre

Tret de la sessió a Reus, on estaran els infants sols, tant a Valls com a Amposta, s’ha plantejat com una sessió familiar, en la què l’infant està acompanyat d’un adult que li farà de suport tècnic. I aquest adult no té perquè ser el pare o la mare, eh???? és més, fem una crida als avis, àvies, tiets i tietes, padrins i padrines, perquè vinguin a gaudir amb els petits de la casa del taller, i deixin als seus progenitors una mica de temps lliure en aquestes dates per a fer gestions… ja m’enteneu…. jejeje.

El què si que us garantim és una bona estona, molta cuina i un postre deliciós per gaudir en familia. Perquè si si… aquí on el veieu, d’aquest tió en poden menjar entre 4 i 5 persones!

RESUMINT:

TIÓ DE NADAL A REUS

On? a la Tribu de Cris

Quan? 23 desembre de 10 a 12h

TIÓ DE NADAL A VALLS

On? a l’Aula de cuina Vallsgenera

Quan? 18 desembre de 10 a 12:30h

TIÓ DE NADAL A AMPOSTA

On? a l’Oficina de Turisme d’Amposta

Quan? 23 desembre de 17 a 19h

TENIR EL TEU TIÓ DE NADAL ÉS MOLT SENZILL:

  1. Tria la teva localització
  2. Contacta amb l’organitzador a través del link que et deixo en cadascun dels botons d’aquí sota.
  3. Formalitza la inscripció i el pagament.
  4. Vine el dia indicat amb moltes ganes de cuinar i passar-nos-ho bé. I si vens amb algun atrezzo de nadal, millor que millor 😉

US HI ESPERO!!!!

Post a comment