INSTRUCTIONS

Desfarem el llevat a la llet tíbia (COMPTE! A 60ºC el llevat mora i no és efectiu!). En Thermomix: 20-30 segons a 37ºC, velocitat 2.

Ja sigui a mà o en una processadora, afegirem la resta d’ingredients, i els amassarem fins a tenir una massa homogènia i llisa. En Thermomix: 2 minuts, velocitat espiga.

Deixarem fermentant en un bol engrasat amb oli de girasol, tapat amb film entre 30-45 min o fins que dobli el seu volum.

Li traurem l’aire, la porcionarem a bocins d’entre 45-50 g, bolejarem i després estirarem amb el corró.

Les doblegarem per la meitat amb un tros de paper de forn al mig per evitar que s’enganxin.

Col·locarem en la vaporera i deixarem fermentar de nou de 30 a 40 minuts. Si ho fem en la Thermomix, els col·locarem als dos pisos de la varoma.

Per coure’ls, posarem 300 g d’aigua en el got de la Thermomix, i els courem durant 18 minuts, i després deixarem refredar uns 10 minuts. En cas de fer-ho en una vaporera de bambú o en una olla, el procediment i temps són els mateixos.

MUNTATGE:

Tallarem la cansalada a tires i la dorarem a la paella sense oli. Quan estigui ja una mica daurada, hi tirarem un parell de cullerades soperes de salsa worcestershire (Perrin’s) i continuarem cuinant fins que es vagi caramel·litzant la salsa. Reservar.

Pelarem i tallarem el cogombre a bastonets d’uns 5-6 cm de llargada. Farem el mateix amb la poma.

Agafarem els pans i en l’obertura hi escamparem una mica de melmelada de tomàquet, hi posarem uns bastonets de cogombre o poma al fons i uns trossets de cansalada per davant.

RECIPE RATING

( 0 Rating )

INGREDIENTS